Friday, July 17, 2009

Double storey????

Malam smlm hubby ajak aku pegi sungai long utk tgk rumah.Aceli hubby terjumpe satu iklan psl rumah sewa kat sungai long.Katenye rumah tu double storey and cume berharga rm500.Wau murah tu..Aku ni xla hairan sgt psl harga rumah tu sbb sblm ni aku pernah juga jumpe rumah double storey rm500 tp sbb lambat bertindak maka terlepasla rumah tu. So lepas alik drpd beli brg dapur kat tesco, kami pun pergilah ke sungai long.Nasib baik ade GPS,kalo x mesti sesat.

Bile kami sampai kat kawasan tu, aku tgk rumah2 yg ade kat situ besar2 belaka.cantik2 gakla rumahnye..Kamipun teruskan jln sampai agak hujung sbb kami bajet lg dlm rumah makin kecik...tp dah jln jauh ke dalam pun rumah masih cantik lg. Sbb xpuas hati,hubby call ejen yg deal psl rumah dan tanye betul2 alamat rumahnye...bile dah tanye barulah tau kami xsampi lg rupenye...tp xla jauh lg pun...

bile GPS dah tunjuk jln yg betul, sekali lg mcm xcaye..xkanla rumah ni rm5oo?



korang tgk gambar rumah ni..cantik kan?ini bukanla rumah sebenar tp mmg mcmni la rumahnye..gambar ni aku amik kat internet.Sampai ke hari ni aku masih xpercaya ade org nak sewakan rumah ni dgn harga rm500..tp aku pun dah terbyg2 nak dok kat cini...hopefully xde lg org cop rumah ni...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...