Monday, July 27, 2009

Karnival Go Youth....

Sabtu 25hb ade dua event yg aku pegi..pertamanya karnival go youth di stadium bukit jalil...ia mrupakan biggest car gathering dan akan di isytiharkan dlm malysia book of record sebagai gathering kereta paling banyak..aku of course la join thepersonaclub.com.tp yg x bestnye aku kena balik awal sbb hari yg same aku kena pegi kenduri kawen sepupu hubby kat bangi...nak xnak kenala balik gak walaupun diorg belum mule kire kereta lg...yg lg xbest,kete aku stuck kat tgh2 lautan kete dan aku xblh keluar unless kete2 kat dpn aku keluar....

aku mintak tlg sgt2 kat otai2 club supaya dpt kumpul owner kereta yg ade depan kete aku..7 bijik semuanye(dah mcm dragon ball lak..ade 7 bijik)dgn kerjasam semua maka dptlah kumpul ketujuh2 owner dan diorg baik hati nak keluarkan kete supaya aku boleh balik..So dgn rase bersalah sgt aku nak ucapkan terima kasih pade semua yg membantu and soryy sgt sbb terpaksa menyusahkan korang...

layan jela gambar yg xseberapa ni yek.nak amik gambar beria sgt panas terik la pulak..





lepas balik tu kami terus ke rumah makcik hubby di bangi..sempat gak lah aku balik salin baju kurung...tp gambar mmg xbyk so aku mls nak upload gambar...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...