Tuesday, July 14, 2009

Keliru

Keliru?Ape yg keliru?

Aceli aku keliru psl blog ni la.aku tgk org lain wat blog cam senang jek.akupun kononnye nk la join blogging ni tp susah pulak nk create blog site ni rupenye.aku nak create blog aku ikut acuan aku sendiri tp aku xtau camne.nk la letak background cantik2 sikit tp xboleh.aku tensen betul.terpaksala aku gune jek template yg blogspot ni sediakan.

aku igt lg mase mule2 aku join frienster.mmg poyo betul page aku mase tu. kawan pun ade sorang jek.aku mase tu lgsg xtau fs tu ape.aku join pun sbb izan suruh.pastu sikit2 aku discover benda tu.lame gakla utk aku mekap page aku tu. sekrg ni pun ade lg benda2 yg xtau.tp at least aku dah xbuta fs lgla.

mcm tu gak dgn facebook.aku dah lame ade facebook.akupun xigt sape yg ajak aku join.mule2 mmg akupun xfhm fb tu ape.nak taip ape pun xtau.lgla nak gune applications yg ade dlm tu. haram.mase mule2 kawan2 aku ade 3 org jek.pastu bile aku start keje, ofismate aku suke main fb and die bykla ajak2 aku join apps dlm fb tu.aku rase baru 2 bln ni aku rancak main fb.dah mule fhm cket2.xpe nnti aku explore lg.

kenapa buat blog?sbnrnye sbb aku byk freetime kat ofis.mule2 nk blog dlm fs jek tp cam x myeluruh jek so akupun buat la blog ni..tp mcm nak givup pun ade sbb susah gak nak mulakan blog ni.aku rase benda yg same akn berlaku pd blog aku mcm fs dan fb.agaknye dah setahun nnti baru aku dpt mekap page aku dan menjadi lebih aktif.

xpela.aku cubela nnti.pelan pelan kayuh.

1 comment:

ezarn said...

go to thecutestblogintheblock.com.kalo x pon ko google jer.aku slalu google jer tp yg dekat web ni dier senang nak apply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...