Monday, July 27, 2009

ManU vs Msia

Okay..harini baru aku berkesempatan utk update citer psl match ManU dgn Msia aritu..actually husband nak tgk sgt ManU mase game yg pertama tp dsbbkn xdpt tiket yg berkenan di hati maka we all just tgk kat rumah jelah..aku yg xminat bola pun terpaksa la tgk sbb tv ade satu jek..(nntila aku beli LCD..hehe).

Disebsbkan ManU btlkn permergian diorg ke Indonesia so diorg decide nak adakan rematch dgn Msia..So hubby pun apelg terus ajak aku pegi.die pun pontengla keje ari isnin sbb game tu isnin mlm...lps aku balik keje terus siap2 pegi Bukit jalil.nasib baik rumah sku dgn bukit jalil 5min jek..mase smpi tu baru kul 6 lebih tp org dah ramai dah..game start kul 8.45mlm...

Mase team ManU dgn Msia kuar utk training dan sbelum game mmg gamat stadium..sume org berdiri nak tgk ManU termasukla hubby tp aku buat xreti jek...bile gol pun aku diam jek...hahaha xghairah lgsg...tp it was my first experience tgk bola live kat stadium...So tgkla jelah gambar2 yg sempat di snap hari tu

sebelum masuk amik gambar dulu




Mase ni ManU training sebelum game



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...