Thursday, July 30, 2009

Perasaanku bercampur baur...

Semalam hubby bgtau die punye permohonan pindah dah pun diluluskan...erm..selepas setahun tinggal berasingan akhirnya aku dan hubby dapat stay together..

sepatutnye aku happy tp lain lak yg aku rase...mix feeling la.mungkin sbb dah biase tinggal sorang makenye aku rase mcm2.pade awal perkahwinan kitorg tu mmg aku beria nak hubby pindah tp lame2 aku sendiri xkesah sbb hubby mmg berat hati nak pindah..bile aku lak mcm dah xkesah die lak tibe2 nak hantar surat pindah..dah hampir setahun kawen baru nak hantr?humm..itula die yg buat aku rase bercampur baur..mmg aku nak duk dgn hubby tp duk sorg pun best gak hihihi.

sejak mule bercinta samapila kawen aku dgn hubby mmg mengamalkan cinta jarak jauh..aku di KL die di Melaka..bile die keje di KL aku lak dah abis belajar and stay kat segamat. bile die pindah JB aku lak dpt keje kat KL..erm tu yg buat aku bercampur2 ni.Tp walau macammane bercampur pun perasaan aku,aku pasti yg aku mmg nak bersama dgn hubby selamanye...mungkin dgn perpindahan hubby boleh dijadikan permulaan utk kami membina keluarga dgn anak2 pula..tengokla lepas raya nanti hihihi...

2 comments:

arcmal a.k.a アルクマル said...

ada hikmah disebalik kejadian pemindahan laki ko tuh......terima ngan hati terbuka....huhuhuhuh.........

AnneRaini said...

ye...mungkin inilah masenye aku tambah bilangan ahli keluarga..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...