Thursday, August 13, 2009

aku kesepian..

aku skrg ni dilanda kesepian yg maha hebat..chewah..mcm xbiase jek dok sorg..aceli mggu ni hubby ade kursus BTN kat Maran Pahang..hubby kursus harini sampaila isnin next week..so that means weekend ni aku akan tggl sorg2 kat umah..Fyi, aku xpenah lg tggl sorg kat umh time weekend..hari keje tu lainla..xlah rase sgt sbb siang gi keje pastu balik rilek2 jap boleh tido..kalo weekend mmg kake la nak tggl sorg..aku ni pulak jenis xsuke keluar jln sorg..mesti nak ade teman..nak ajak kawan2 lepak rumah,sume dah kawen...arrghh nak buat ape ni?

berita yg xbest didgr lak..hubby xdibenarkan baw tepon smsa kursus..ade ke patut?lgla sepi aku nnti..warghh...nak balik kg lak bajet dah xde.yela duit dah byk habis gi pangkor aritu..pastu nak pindah rumah lg..mmg dlm dilema la aku skrg ni...

ei..tlgla aku..aku boring giloss ni..aku nak balik kg...

2 comments:

D'lah said...

balik kampung je kawan...tu pandangan aku le...up to u friend..

AnneRaini said...

sory nak tny..sape D'lah ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...