Tuesday, August 25, 2009

Fenat...

Ramadhan ke-4...ape nak citer psl penglmn pose yg dah masuk hari ke4 ni ek?ermm..aku lom start pose lg..hahahaha.tp yg xsyoknye walaupun blh mkn tp aku xdpt makan sbb keje kat ofis..bile masenye aku nak mkn..seganla kan..so rase same jek dgn org pose sbb aku lapar jugak..

pose kedua aritu aku dah pun selamt pindah ke rumah baru.erm..fenat jgn ckpla..mlm tu aku tido kul 2 pg itupun rumah xkemas pape pun..nasib baik family aku ade tlg kemas sikit2..kesian kat mak aku sampai jatuh terpeleot nak kemas rumah..setakat ni baru ade kabinet dapur jek..segala baju aku masih dlm beg dan plastik2 samaph..bukan nak buang tp beg xcukup nakmasuk baju aku..disebabkan aku xtau kedudukan baju aku kat beg or plastik mane so aku cume pki baju kurung jek gi opis..hehehe satu perkara yg jarang2 aku praktikkan.

mlm td pun tido lambat gak sbb aku dgn family aku gi beli brg dapur kat tesco..lepas tu terus g rumah lame utk kemas2 rumah tu..tuan rumah tu demand nak rumah die bersih padahal mase mule2 masuk rumah tu aku yg basuh segala habuk dlm rumah tu..

hari pertama pegi keje ikut jln cheras dan loke yew mmg mengerikan..aku sampai ofis pun dah dekat kul 8.30.nasib baik sempat punch.jam yg sgt teruk..kalo ikutkan jarak antara rumah baru dgn ofis xdela beza sgt dgn rumah lame..cume lebih 3km jek tp perjalannye lebih panjang..so arini aku gerakla lebih awal drpd semalam..nak tau aku sampai kul bape?7.50 pg..hahaha terawal la pulak.harini jln xjem pun...cume jem sikit kat jln tun razak..agaknye kalo tun razak xjem,7.30 aku dah sampai..

erm..hari ni xtau nak masak ape.mgkn sambal sotong kot.ptg ni nk singgah kat bazar mahkota cheras.walaupun bazar die xla meriah sgt at least ade gak tempat aku nak beli kuih..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...