Tuesday, August 18, 2009

H1N1

hari ahad,sedang aku layan emosi tgk citer I AM SAM, aku dpt call from my colleague kate sorg drpd staff kat ofis dah sah H1N1..terkezut aku sbb yelah selama ni kitorg cam bersih dr gejala...

pastu kawan aku tu kate kalo rase xsihat xyah dtg keje..ade MC ke xde MC ke tetap akan dikire MC..wah..berita baik ni..hubby pun tgh cuti sbb die dpt MC 5 hari..akupun plan baik punye dgn kawn tu utk xdtg ofis hari isnin..hehehe mmg syok..so semalam sbb boring kat umah aku dgn hubby pegi muzium negara..saje jek sbb dah 5 thn tggl kat KL tp xpenah nak pegi muzium..rase cam xlengkap lak jd anak malysia kalo xpegi muzium(:P)..oklah tp jln2 dlm tu mmg lenguhkn kaki..kake gak nak bace sume fakta dlm tu..

lepas balik dr muzium aku ajak hubby pegi midvalley sbb aku rase cam nak beli sushi..kitorg mkn kat situ gak and terus balik umh..on the way hujan turun dgn lebatnye..abis basah seluar aku luar dan dlm..sweater yg aku pki pun basah gak..

gambar2 kat muzium xtransfer lg..so xleh nak upload gambar..tgguuu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...