Wednesday, August 19, 2009

Hubby excident

Ptg semalam lebih kurang 5 min sebelum aku balik, aku dpt call drpd hubby kate die excident..terkezut aku sebab die mmg on the way nak amik aku balik keje..igtkn die call nak bgtau dah sampai kat depan ofis...nasib baik xteruk sgt..setakat luke2 jek..motor tu adela yg patah sane sini..aku tumpang ofismate aku utk pegi ke tempat hubby excident...nasib baik motor boleh dihidupkan dan masih boleh brgerak..cume tempat letak kaki belakang tu patah..yg lg xbest visor helmet aku pun pecah..dahla semalam aku pki helemt cam apek lak..hihihi..dgn kaki yg xdpt diletak dgn betul,mmg lenguh gile..

sampai rumah, aku terus msk..sbb hubby pun dah lapar.lepas mkn ptg tu kami pun keluar prgi guardian utk beli ubat luke..mlm tu hubby merengek jek sbb sakit.sakit kakila, sakit sikula,sakit belakangla, sakit tanganla..semuanye sakit..aku dengarkan aje..nasib baik hubby jenis yg kuat...kalo aku bukan setakt merengek.dah meraung agaknye..hehehe

walaupun badan hubby sakit2 tp die gagahkn juge utk pegi keje sbb hari ni adlh hari pertama hubby lapor diri kat ofis baru...xkn nak mc lg..hopefully xde pape yg berlaku...insyaallah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...