Monday, August 3, 2009

Kecoh-kecoh di Kluang

Sabtu yg lepas aku sefamily berada di Kluang sbb my cousin kawen..kat sane mmg meriahla sbb mase kenduri camnila aku berpeluang jumpe sepupu sepapat selain hari raye..mmmg kecohla kitorg ni.tp bukanla bikin onar kat majlis kawen tu..kitorg kecoh2 dekat rumah sbelah yg pakcik aku sediakan tuk sedara mara lepak..so tgk jela gambar yek


kak lot..queen of enterframing..hehehe
masing-masing sibuk nak enterframe

pengantin...my cousin Maria and husband

duduk kat kumpulan Ghazal.best gak layan ghazal ni..
anak sedara aku pun menyelit gak..

pengantin lame pun nak enterframe gak..hihihi

lepas abis bersanding, aku dgn family pun gerakla balik segamat tp sebelum tu singgah dulu kat air hitam.gambar kat air hitam xde sbb panas la nak amik gambar.aku cume beli bekas nasi yg cute gambar disney princess.bolehla buat bekal gi ofis.pastu aku beli topi nak pakai mase pegi pangkor weekend ni.mak aku beli tikar buluh utk raye..sampai segamat singgah lak kat kedai rm2 sbb aku nak cari besen tuk umah aku.singgah jugak kat pasar minggu beli makanan sbb makan malam xde...sampai umah mak aku kul 8 lebih....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...