Monday, October 26, 2009

Klinik...

last saturday aku dah pun pegi klinik...kebetulan mase smpi kat klinik tu org xde make aku xyahla tggu lame..bile kena panggil, aku dgn en.suami pun masukla bilik doktor...doktor tu tanyala ape masalah aku and aku ckpla aku dah buat pregnancy test 2 kali and dua2 positive..so aku nakla confirmation...dengan selamabenye doktor tu ckp "kalau dah 2 kali tu betulla...awak datang lagi 2 minggu buat scan.minum susu anmum...saya bagi awak folic acid je la."

aku?tu je?ceh,baik xyah dtg..kena gak RM31.sib baik gune insurans ofis..senang betul jd doktor ni ek..cek sikit2 jek dah dpt duit..huhuhu.

balik dari klinik terus gi jusco beli susu anmum...mak aku belanjer(aceli pki duit mak aku dulu tp aku xbyr balik pun..hehehe).sempat gak beli takoyaki..cedappnyer tp jusco midvalley punye takoyaki lg sedapla...

petang lak my very best friend dtg rumah aku.izan dtg dgn suaminyer..kebetulan die nak balik umah mak mertua die so jengukla umah aku...aku just masak nasi dgn lauk jer..xde buat special2 sgt sbb mood nak masak tu xbape ader..lain kali kalo die dtg lagi aku masak sepesial...tp kenala bgtau sehari awal..

masuk harini dah 3 hari minum susu tu..setakat ni tiap2 mlm en.suami buatkan susu..prihatin betul..suke i taww!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...