Thursday, October 22, 2009

Mummy to be.....


>setelah dua kali aku buat ujian..inilah hasilnya....ye..mmg sgt mengujakan.saya sgt seronok..(sori gambar xclear..kamera dah buat hal)..

Aceli saya belum lagi lewat period tp disebabkn terlalu ingin tau maka saya jalankan juga ujian ni pada hari selasa lalu..hasilnye mmg positif...tp kami just buat biasa jek sbb tkt test tu saje nak main2kan saya..so semalam saya beli lg pregnancy test ni..dan hasilnye seperti yang anda lihat di atas..kali ni barulah kami tersengih mcm kerang busuk sbb suke...hehehe...

kenapa saya buat test awal?sebabnye hari isnin en.suami mengadu dekat saya die loya2pada waktu pg..dan die muntah pd hari selasa tu..make itu telah menguatkan firasat kami bhwa ada sesuatu dlm rahim saya...Alhamdulillah telahan saya mmg betul..Insyaallah saya akan pergi ke klinik hari sabtu ini untuk pengesahan..mak saya juga suke dgn berita ni sbb die dah ade jawapan kepada soalan "anak ko tu xde apa2 lg ke?"

kepada anda, saya harap doakan kandungan saya ini tidak menghadapi apa2 masalah dan dimudahkan perjalannye...semoga bayi saya sihat dan sempurna..aminnn

inilah perkara baik yang telah berlaku pada saya semalam....:)

4 comments:

Muzai said...

congrats anne.. naluri ibu tau ade isi dlm rahim even blum period lg.. jg kandungan baik2..doakn utkku juga ye...

AnneRaini said...

thanks muzai..insyaallah..xlame lagi adela rezeki kau pulak..aku doakan amin..

farinas's family said...

memang betul apa dalam fikiran aku ni... tahniah anne, jaga baik - baik k...

AnneRaini said...

ma..thanks yek!ko pun jgn berhenti berusaha..insyallah anak2 kite leh jd kawan lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...