Friday, October 9, 2009

Papadom



Malam tadi aku sempat meluangkan mase utk tengok movie papadom..aku tertarik nak tgk filem ni since filem ni menang best filem mase festival filem malaysia yang lalu...sgt curious nak tau knp filem ni boleh menang besar..so we(me & mr.hubby) decide to watch it as soon as the movie shows in cinema...

seriously, the filem was good..oh maybe i can say great,amazing,funny and full with emotions and lesson. mungkin boleh jadi pengajaran utk kami bile kami dah ade anak nanti(insyaallah).byk gak part2 yg aku suke...bile teringat boleh senyum sorang2 and org boleh kate aku gile sbb senyum xpasal2...tp ada aku kesah?

pade sesape yg belom tgk,pegila tengok..mmg best sgt..aku bg filem ni 5 stars..lagipun sape lg nak sokong industri filem kite kalo x kite sendiri...to Afdlin,congrats and please don't stop making such a good film..i'll always support you..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...