Friday, October 30, 2009

'This is it'



Sperti yang aku bgtau sblm ni, aku dah pun tgk filem Micheal Jackson 'This is it' malam tadi...as i mentioned before, this film is about MJ's rehearsal for his coming concert in London but unfortunately, it will not happen. aku dan en.suami mmg teruja nak tgk filem ni sbb kitorg mmg suke layan dvd konsert die...ape yang boleh aku katakan adlh sgt rugi MJ xsempat nak buat konsert ni sbb melalui latihan die, konsert ni akan jadi sgt hebat.terlalu banyak perancangan yang menarik yang boleh buat peminat MJ histeria kalo tgk konsert die.Setiap lagu ade cerita tersendiri..contohnye mcm lagu thriller, mereka siap buat rakaman semula filem hantu dlm versi 3-D utk konsert tu...and utk lagu smooth criminal pun mereka buat adegan kejar mengejar mcm dlm filem mafia tahun 40an..mmg menarik...tariannye xusah ckpla..mmg marveles..1st class..semua penarinye sgt terlatih sampaikan bile Mj stop and decide utk start dari babak lain..diorg boleh terus menari ikut step lagu tu..padahal sblm ni tgh buat lagu lain...kagum beb..rase mcm nak menari sekali..hehehe

sebagai seorg peminat MJ sejak dari kecil lg (walaupun xfanatik sbb aku ni kalo minat kat artis mmg xfanatik) aku mmg terasa bile tgk filem ni...MJ st baik pada semua crew...sentiasa menyatakan rasa sayang pada semua dan membuat sesuatu berasaskn kasih dan sayang...no wonder die sgt disenangi oleh semua.


walaupun tgk film MJ tp aku amik gambar dkt poster senario..ekeke..ini kes malu nk amik gambar la..poster ni jauh sikit drpd org...poster Mj tu dkt dgn kaunter..malu la..


ini lak menu en.suami, nasi goreng ayam pedas..mmg pedas dan sedap..


aku lak mkn claypot black peper chicken rice...terasa nk mkn claypot so bedal jela..yang bestnye aku mkn hampir habis..selalunye mkn separuh jek tp skrg mkn byk betul...nampaknye anak mama ni kuat mkn la(pdhl baby kecik lg..slhkn baby konon ekekekeke)



sbelum mkn sempat lg posing amik gambar...mkn kat food court jek..lepas mkn pegi beli roti utk aku bw bekal arini...lepas habis wayang terus balik...

oh ya..siang tu en.suami pergi ke cameron higland sbb ade meeting so aku kirimla payung strawberi dgn asam..lupa nak amik gambar..kalo aku igt aku amikla yek..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...