Friday, November 20, 2009

2012

As i mentioned yesterday, i went to watch the movie last nite...okla..mmg suspen dan menarik malah aksi2nye nampak real..bile bumi tenggelam dan hancur nampak mengerikan betul...tp ade yang aku xpuashati tentang citer ni..bukan citer die xbest tp as a malaysian citizen aku rasa bengang betul...dalam citer ni G8 aka negara2 maju bincang utk buat satu bahtera besar yg boleh menampung beberapa orang utk selamatkan diri daripada kemusnahan bumi tu tp yang xbestnye hanya negara G8 jek yg dpt priority..apsal xbincang dgn negara2 dunia lain..maknanye kalo betulla ia akan berlaku kite yg dok kat malaysia ni xyahla nk berangan akan selamat sbb kite bukan negara maju..poyo betul...balik2 yg selamat org amerika..senang citer org2 kaya jek selamat..duit boleh beli nyawa beb!ekekek teremosi pulak!bukan ape nampak sgtla negara maju selalu tindas negara2 dunia ke3 ni.ataupun kesimpulan lain adalah kalo jadi pape bencana mmg akan kena kat negara maju jek...so kite yg dok malaysia ni jgnla risau sbb negara kite xkena..hahahah

petang ni aku nak balik segamat...kalo ikutkan xyah balik tp sbb kawan suami kawen and kawan die tu dtg mase kami kawen make xbest lak kalo xpegi..kalo ikutkan hati mmg aku mls nk ikut g kenduri kawen sbb mesti ade bau yg kurang menyelerakan(bau laukla tu) tp sbb kami nk pegi on the way balik KL ahad ni make mestila aku ikut...kalo aku loya sgt dok dlm kete je kot...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...