Monday, November 2, 2009

Cameron Highland

Last Thursday, en.suami telah pergi ke Cameron highland utk meeting..jauh betul die meeting..siap dpt gi jenjalan lg..kalo aku meeting dekat bilik boss jek..huhuhu.sebab die dah pegi sane tu akupun kirimla payung strawberi sbb aku punye payung strawberi yang lama dah bengkok..en.suami belikan 2 kaki payung untuk aku...boleh tahan 2 tahun..agaknye le.selain payung ade gak die beli asam dgn buah strawberi..asam tu aku yang minta tp strawberi tu saje jek die belikan utk aku.tp aku mkn sikit jek sbb masam sgt..yang paling syok tu en.suami belikan bunga segar..RM10 jek..murah betul..dptla bunga rose pelbagai warna..tgkla sendiri yek..

inilah bunga2 segar tu..semua bunga ni rm10 jek..semerbak harum rumah aku dgn bau bunga ni..



cantik x strawberi ni?tgk mmg nampak sedap tp msam sgt..langsung xmanis

asam-asam...hijau tu asam peria,asam roselle dgn asam plum..ade asam strawberi tp aku dh mkn...

2 payung utk aku..suke :)

2 comments:

wani said...

kak ada jumpa payung lutsinar tak?

AnneRaini said...

tak perasan pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...