Wednesday, November 25, 2009

Entry malas

kate entry malas tp hapdate gak..ekekeke!kalo ikutkan hati mmg malas nk citer pape sbb rase xde ape yg menarik pun.tp kalo aku xhapdate kang berkulat lak blog aku ni..okla aku citer pasal minggu lepas...aku kan balik kg...on the way balik tu singgahla R&R seremban beli donut...nampak cam sedap..akupun bedal le..xsempat menikmati habis melambak aku buang..huish tenseion betul..dahla aku lapar...sampai jek segamat aku mintak mee bandung..ceh mcm boleh mkn jek..argh xkire nk jugak..bile mkn rase syahdu jek..nasib baik xmuntah byk..muntah sikit jek...

hari sabtu aku kuar bandar dgn family aku..suamiku xikut sbb die pegi servis kete...aku berjaya pujuk abg aku utk belanja KFC...aku makan dgn berselera sekali (mkn seketul je pun) and aku berjaya tahan muntah...ptg lak balik umah mak mertua aku...teringin nak mkn tauhu bakar..sib baik ade and bolehla tahan...lepas mkn tauhu bakar aku terus tido sbb xnak muntah...hehehe

hari ahad kami gerak ke Jelai utk pergi kenduri kawen kawan en.suami...mmg xbest sbb aku xtahan dgn bau lauk2nye..sib baik dpt tahan muntah tp sampai kl mule le muntah xhengat...geramnyerr..

ari isnin cuti so aku melepak jek kat rumah...asikla muntah..bile tgk2 keadaan aku yg mcm xmengizinkan aku ckp kat suami aku xnak blik kg die..bukan ape susahla aku asik muntah jek..pastu xleh nk makan sebarang..kalo kat sane sape nk masakkn utk aku..kalo nk beli kat luar lak bahaya sbb skrg kat sane tgh menulat wabak taun..bahaya utk aku dan baby...so kami decide die balik kg die aku balik kg aku..abis citer..aceli xabis lg,die dok pujuk aku ajak gak balik tp aku mmg xlarat nk jalan jauh2..die bukannye paham..agaknye kalo die yg mengandung baru die tau betapa xsyoknye kalo pergi jln jauh2 dgn badan yg xsihat ni...xpela biar aku lak pujuk die xyah balik kg die...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...