Thursday, November 26, 2009

Selamat Hari Raya Aidiladha

just nak ucap selamat hari raya aidiladha pada semua yg mengunjungi blog aku ni...perancangan asal aku nak balik terengganu tp memandangkan simptom2 pregnancy aku ni belum elok lg so aku balik umah mak aku je la..senang sikit kalo nak merengek nak mkn pape...kalo kat sane tu susah sbb bukan umah sendiri..kang kalo aku suruh suamiku yg masak kang jd bahan gosip lak..hehehe..kat umah mak leh merengek dgn mak...mak aku pun sejak aku mengandung ni rajin jek nak suapkan aku makan sbb xnak anak die kebulur...insyaallah ade rezeki aku balikla terengganu nnti...tggu badan dah sihat sikit...

okla..petang ni aku akan gerak balik segamat..hopefully sumenye berjalan lancar...kepada motor yang aku langgar pagi tadi..minta maaf sgt sbb aku mmg xperasan die ade kat depan and kepala aku mmg serabut sgt...sib baik die xde pape...tp bumper kete aku pecah sikit..huhuhuu....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...