Friday, November 13, 2009

Yeah...

Semalam en.suami dah call kate die dah belikan sotong ball..yeah...sukeee..hopefully tekak ni suka gakla...harini die akan balik dari pangkor...mungkin mlm baru sampai sbb kursus die abis tghari...nak naik fery lg...nak naik bas lg..nak naik teksi lg..pastu naik komuter and aku amik dekat komuterr serdang jek...mesti lmbat sikit die sampai..

xsabar tggu suamiku balik...sbb malam tadi aku muntah teruk...selalunye xmuntah dah kalo dah nak tido tp semalam muntah lg...rasa nak nangis jek tp bile fikir suamiku xde terpaksala tahan and tido jek..

pagi tadi makan popiah...pun muntah sikit..selalunye dpt gak aku tahan muntah tp sejak semalam mcm xboleh nak tahan...kalo kat ofis aku dah lepak dah dlm toilet standy nak muntah...ekekeke...nampaknye sakit kepala aku dah dtg balik...2 mlm jek ok...agaknye sbb 2 mlm tu suami xde nak tampalkan koyok sbb tu ok..hari ni die balik, sakit kepala pun dtgla semula sbb dah ade org blh tampal koyok..huhuhu....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...