Wednesday, November 11, 2009

Sendiri...

Pagi tadi aku dah hantar en.suami pergi ke pangkor utk kursus...bukanla aku hantar sampai pangkor tp hantar kat LRT jek..nak anta sampai ofis die, jln lak jem...kang xpasal2 aku lambat lg....sekarang ni (10:51am jam ofis) die dah pun dlm perjalanan nak ke Lumut naik bas dgn rakan seangkatan...huhuhuhu sedihnye sbb 3 harila aku terpaksa merengek sorang2 kalo badan rase xbest...nampak gayanye mak akula jadi mangsa...nasib baik ade mak...

kalo ikutkan hati dah mls dah nak cerita jerit perih masa trimester pertama ni..rasanye sume org mengandung akan lalui benda yang sama..yg berbeza adalah banyak atau sikit jek rasa tu. larat?kalo ikutkan mmgla xlarat tp nk wat camne inilah dugaannye...en.suami byk bg semangat sambil pesan pada baby "baby jangan susahkan mama yek.kesian mama."en.suami pun ada ckp dgn aku sejak aku mengandung dan dilanda simptoms yg maha dasyat ni (dasyat ker?) die semakin sabar...alhamdulillah..baguskan?yerla aku ni hari2 merengek, nak xnak kena gak layan..hihihi...ye mmg aku simpati pada die...tp sape yg buat?kuikuikuikui...so terima jek lah :P

mujurla dlm bulan2 terakhir tahun 2010 ni mmg xbyk kerja...atau lebih tepat lg xde kerja...so dptla aku rileks sikit kat ofis...nak muntah pun leh cover lg...cume harapanku jgnla ade org yg bawak mknnn yg ntah pape dtg ofis...sensitif wooo hidung aku ni...mak aku goreng jemput2 pun aku kate busyuknye...hehehe sory yek mak!

hopefully dptla melaui 2 mlm tanpa suami di sisi....bukan ape nak merengek lebih2 kat mak mcm xbest pulak...mintak2la suamiku belikan sotong ball pangkor yg menjadi kesukaanku iteww...and mintak2 gak aku leh mkn sotong ball tu....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...