Thursday, November 5, 2009

Sensitif.........

Ya..mmg aku sgt sensitif...selain sensitif dgn perasan, aku juga sensitif dgn bau..hidung aku dah mcm hidung anjing pengesan yg mengesan bau pd jarak yg jauh..huih,bior benor?mmg benar...kesensitifan hidung aku ni menyebabkan aku xselesa sepanjang hari sbb ape jek bau yg melintas kat hidung aku akan buat aku loya.paling aku xsuke adalah bau masakan...tolongla jauhkan mknn daripada aku...jgnkan kate sambal,bau asam pun dh xlalu..

so sekarang ni aku pun dah xtau nk makan ape..sbb tgk gambar makanan pun buat tekak aku serba xkena...belum tgk mknn depan mata lg..kadang2 perut aku sampai pedih sbb xmkn lg...yela kalo mkn nak termuntah..camno tu..ape jek yg aku dh mkn setakat ni sume aku band.nasi lemak aku band,asam aku band,kuih raya aku band,nasi berlaukpun nk kena band gak pasni.cepatla anak mama besar supaya mama xpayah loya2 lg.xsenang duduk aku dgn keadaan skrg ni...lagipun aku kesian kat suamiku sbb sume benda die kena buat..aku?baring jekla...sory yek abang!

ade lg yang buat aku xsuke loya2 ni sbb leher aku sakit..dkt area tekak tu mcm sengal jek sbb asik uwek uwek...nak masuk mknn pun jadi sakit...huarghhh...betulla kata orang, besar betul peranan ibu ni...peranan mak aku pun dah jadi besar gak sejak aku pregnant ni sbb kena datang jaga aku bile suamiku pergi kursus...hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...