Tuesday, November 3, 2009

Simptom-simptom kehamilanku...

amboi3x...tajuk xleh blah.tapi harini mmg nak story mory psl simptom2 mengandung yg dah melanda aku sejak minggu lepas...selepas jek aku tau aku pregnant,aku mmg xde mslh lgsg..yelah mase aku tau pun aku baru jek 4 minggu.mmg xde pape lg...Just aku kuat mkn pulak...kalo sebelum ni aku mkn separuh senduk nasi..skrg aku dah mkn satu senduk nasi...kalo sblm ni aku mkn kuih 3 biji dah kenyang skrg nak kena mkn 5 biji baru le puas...ha mcm tu la perubahan yang aku perasan lepas aku tau aku mengandung...

masuk minggu ke5...aku dah mula sakit kepala...sakit yang xtertahan...ras mcm nak hempuk kepala aku dkt dinding...aku akan hanya xsakit kepala kalo aku tido...huhuhu..mmg haru betul. nak mkn ubat takut ade effect..so tahan jekla...

masuk minggu ke6...aku dah mula muntah2...nasib baikla en.suami amat memahami...semalam adalah yg paling teruk setakat ni..aku buang semua segala apa yg aku mkn...sampai lembik2 rasanya.dialog en.suami semalam "ciannya sayang...baby papa jgn nakal2 yek..janganla susahkan mama.."aku lak sambung "xla..baby mama baik...kalo nakal2,nnti mama xnak bawa makan best2 lg." hihihih....yela semalam tu aku mkn pizza...teringin la kononnye tp mlm tu buang balik.mestila rugi...tu yang ckp dgn baby jangan nakal2...hehehe...igt mlm ni nak mkn McD lak..huh bengkokla aku mcm ni...kebetulan pulak en.suami kena pergi kursus minggu depan...risau gak die nk tinggalkan aku dgn keadaan sekrg ni....

ade lagi 2 bulan utk aku mengharungi rase loya ni..hopefully lepas 3 bulan aku akan semakin ok...lagipun raya haji ni en suami ajak balik Terengganu..kalo loya2 jek mmg xsyokla nk jalan2...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...