Thursday, December 17, 2009

cuti update

Hello semua….seperti yang anda sedia maklum,aku akan ke bali pada hari isnin 21hb…minggu depan jek tu..insyaallah aku akan balik ke Malaysia pada 24hb…makenye aku akan mula bercuti mulai esok hinggalah 3hb January 2010…2 minggu tuuuu…jgn mare…bukannye ape saje jek menghabiskan cuti aku…kalo ikutkan aku amik cuti 5 hari jek..yg selebihnye adlh cuti ofis…ofis aku mmg cuti seminggu setiap hujung tahun….

Disebabkan aku cuti keje makenye blog aku nipun akan cuti jugak…aku xakan hapdate blog aku ni sampaila taun depan bile aku mule kerja..yg paling cepat pun 4hb..tp selalunye new year aku sgt busy sbb ade byk paper nak kena bace…seminggu ofis tutup tp paper tetap mari…bayangkan nak kena bace paper utk sekurang-kurangnye 7 hari…byk tuuu…kalo aku sempat aku hapdatela citer2 aku mase cuti hari isnin tu..kalo xterpaksala tunggu sampai aku xbusy.

Harini bos aku belanja lunch sbb aku dah bersusah payah mase education fair last week…aku risau gak kalo aku xleh makan Japanese food…so aku pilihlah yg aku rase mcm xmelampau sgt rasenye…aku makan saba steak & tempura set…Alhamdulillah tekak aku boleh terima…tp chawan mushi , pickles, sayur dgn tempura aku xmakan…tempura tu aku mkn udang dgn terung jek..yg lain2 ditarah oleh bos aku..chawan mushi pun bos aku yg abiskan…pastu aku tamak tadi..siap tambah unagi roll…mmg sgt kenyang sampai terpaksa aku bukak butang seluar and zip separuh jek..ekekekek..dahla seluar aku ni mmg muat2 jek..bile dah mkn smpi full terus senak perut…ada gak tanda2 nak muntah tp rasenye boleh tahan lg…banyak lak aku merepek harini..yelah nak tinggalkan blog ni berkarah sampai 2 minggu,kenala story panjang sikit.

Oklah..doakan aku selamat pergi dgn selamat balik…and doakan gak keadaan aku xteruk sgt supaya aku boleh jalan2 dgn sukahati…insyaallah lg 2 minggu kite akan bertemu lg dgn lebih byk citer2 menarik…see yaaa…

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...