Friday, December 11, 2009

Demam

Hari rabu dan khamis aku MC sbb demam..hahaha xpasal2 plan nak mc menjadi betul2..aceli aku nak amik mc sbb nak buat pregnancy check up kat klinik..so mls nak amik cuti aku nak amik mc...sekali terus demam betul2..huhuhu..kesian kat aku...terpaksa berkurung dlm selimut...nasib baik hari rabu mmg suamiku cuti sbb nak hantar aku gi klinik..cume semalam la terpaksa stay kat rumah sorang2..

meh nak citer pengalaman buat check up yg pertama..mmg blur mase ni..sib baik ade akak tu tlg bg tunjuk ajar sikit..berat aku xnak citerla sbb mmg dah berat..dah mcm zaman aku form 5 dulu..huhuhuu..tp kali ni sbb aku pregnant makenye xdela rase sgt gemuk..bile misi panggil nak amik darah terus neves aku datang...saspen giler mase ni...tp agaknye keberanian aku dtg dgn sendirinye bile memikirkan org lain boleh takkan aku xboleh..betul x?so aku tawakkal jek..mase jarum tu masuk rase nak tarik tgn aku tp nasib baik aku relaks jek...(tuhan jek tau perasaan mase ni)alhamdulillah sumeberjalan lancar..xde pape..tp tekanan darah aku rendah sikit..standard ah tu..tekanan darah aku mmg xpenah cecah seratus sejak aku form 6 lg...balik daripada check up terus gi klinik swasta amik mc.doktor ckp aku demam sikit..mase ni xla rase mcm demam pun.pastu terus ke Jusco shopping brg hubby..mase ni tgh jalan2 tibe2 aku muntah..terpaksa lari ke toilet..balik dari jusco terus selubung sbb mmg dah demam betul2..

aku akan buat check up lg bulan depan...hopefully masih xde pape masalah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...