Monday, December 14, 2009

Facon Education Fair

mesti korang tertanya2 watpe la aku pergi ke education fair sedangkan aku dah abis belajar..hehe aceli aku menjadi salah seorg exhibitor kat sane...utk universiti mane?utk embassy of Japan la..nak promote scholarship yg ditawarkan oleh kerajaan jepun kepada pelajar malaysia.erm xde apa sgt nak cerita..kalo korg penah pegi ape2 fair mesti korg tau susananye..mmg penat..sampai serak suara asik bercakap jek..lepas sorg, sorg...xberhenti..nak lari2 kejap pun susah sbb bos aku asik hilang jek..kalo die ade mmg leh tinggalkn kejap..


sempat lagik amik gambar sebelum acara bermula...tgk aku sorg jek yg dok tercongok kat booth tu..bos aku dah lesap dah..

inilah booth embassy of japan...sentiasa menjadi tumpuan setiap kali education fair..penat aku asik explain benda yg sama..

education fair ni 2 kali setahun..bulan mac dekat KLCC..bulan 12 dkt PWTC...tp yg bulan mac tu lebih best sbb kurang ramai...lgpun booth kami tersorok sikit..mcm kat pwtc ni betul2 depan tangga masuk..xboleh elak..huhuhuhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...