Monday, December 14, 2009

Mandi manda di Desa Waterpark...

hari sabtu kena kerja..hari ahad lak aku dgn suami temankan kakak suami pergi bawa anak-anaknye mandi manda kat desa waterpark...bayaran masuk kat sini adalah RM20 utk dewasa dan RM14 utk kanak2.kami sampai awal dlm kul 9.30 tp pintu xbukak lg sbb waktu operasi dari pukul 10 pg...sementara tu tggula dlm kete...layan gambar jekla ek..malas lak nak story lebih2..

mase ni baru sampai..posing dulu sblm tukar seluar...




aku suke gambar ni sebab aku nampak kurus..hehehe










kononnye ayu la tu

aksi terbang suamiku



ntah pape ntah

inilah kami yg pergi hari tu...aku,suami,kakak ipar,sepupu dan 2 anak saudara





ku siku!

cubaan suami utk mengangkat ku...xlarat dah sbb berat dah naik berkilo-kilo..huarghhh

mesrala konon..heheehe

dah selesai mandi..nk salin baju lak

sebelum tu pose!

dah nak balik dah..



merry krismas!

posing dulu sblm naik kete

pasangan bahagia...wink,wink

lepas dah penat mandi manda,kami terus pi Jusco Balakong utk mkn tghari...lapar giler dah ni...lepas mkn terus balik rumah and tido...penat tu smpi plan nak gi round2 taman ptg tu terpaksa di lupakan sbb tido...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...