Monday, December 7, 2009

Masalah =problem

masalah, problem..problem, masalah...mmg menjadi masalah betul...rasanye ramai yg dah tau aku akan ke bali 2 minggu lg (ramai ke???)...yang menjadi masalahnye skrg,seluar jeans yang aku suke aka seluar favorite aku dah xmuat..xboleh nak zip..huhuhuhu...kalo pakai mesti zip die terbuka dgn sendirinye..huwargghhh..camne ni..aku dhla xbyk seluar jeans yg cun..seluar guess tu la yg paling aku syg and aku suke pakai...tp kerana perut yg dah membuncit make xdptla nak pki seluar jeans guess tu kat bali..nak beli seluar baru rase cm membazir lak...xkan nak pki seluar slack pegi keje kat bali???xstylo la aku nnti...lgpun aku rasa mcm nak pakai kasut sports kat sane..mane match kasut sports dgn seluar slack...huhuhuhu masalah betul..xkan nak jalan2 pakai baju kurung?lagi xkena gaya..huarghh...tolongla..camne ni..kang kalo aku beli suar saiz besar, lps bersalin dah xpki dah....tension memikirkan hal seluar ni...


ni gambar yg aku search dlm intenet...cantikkan bali..xsabar nak pegi..tp yg ni private beach rasanye...tggu jela aku pegi.akan ku upload gambar2 ku disana...

2 comments:

ainyusof said...

ala anne, bli je maternity jeans. pki pn nmpk ok. invest sket la. mmg la lps bersalin x leh pki lg (sbb x lawa), tp pk kn klu pasni ko preagnant lg. xyah la ko nk g carik2 sluar lain lg

AnneRaini said...

masalahnye perut aku xcukup besar lg nk beli maternity jeans..baru buncit jek...aku tgk maternity jeans sume gedabak besarnye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...