Thursday, December 3, 2009

Tension...

Duk kat KL ni satu je la yang xbest, jam.pagi tadi hujan lebat..best betul kalo tido tp nak wat camne kena gak pergi keje..aku gerak gi keje mcm biasela..dlm kul 7..masuk keje kul 8.30 tp harini disebabkan hujan aku punch card pukul 9.11..amik ko 2 jam dlm kete..padahal 18km jek dari umah...2 jam tu dah boleh balik sgmat tau..tersengguk-sengguk sepanjang 15km..3 km pertama jek xjam..lepas tu sempat nak buat benda lain dlm kete..kalo ikut hati mmg serik..myk kete pun turun byk arini..geram betul..

tapi geram2 pun kat sinila tempat aku cari makan...nak wat camne..kalo ade offer kat sgmat dgn gaji yg lebih mmg aku dok sgmt..biarla xde shopping complex yg happening, yg penting aku xpening..

lagi 3 minggu aku akan ke Bali..xsabar nak pergi walaupun bajet dah lari jauh sgt skrg ni..tp tiket sume dah beli pergi je la..so pade familyku,jgn harap sumthing grand drpd aku from Bali ye..sbb seriusly, kedudukan kewangan aku sgt tidak stabil skrg...dpt key chain pun jd la ek.pada yg xdpt tu (especially tutttt) jgn lak kate aku kedekut yek...dah mmg xde nak wat camne...hopefully mase pegi Bali nnti aku xmuntah teruk sgt..nnti pengalaman manis jadi pengalaman ngeri lak..asik muntah jek...dahla aku dah booking supir utk 2 hari...800,000rp tau...mahal tu...lg mahal dari langkawi (langkawi drive sendiri,ini siap pemandu yek..itu pasal la mahal sikit)..dpt jalan2 jadila...lepas pegi Bali, destinasi aku seterusnye adalah Langkawi....yg Langkawi ni aku bawa mak dgn abg aku sekali..saje belanja diorg..tp taun depan punye cerita yek..lepas Langkawi mungkin ke Sabah kite..tgkla, kalo ade rezeki dptla jalan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...