Tuesday, January 19, 2010

Air Terjun Gunung Ledang

ini adalah gambar masa aku sefamily pergi ke gunung ledang...kami pergi 28hb 12 yg lepas...saje jek bawa anak2 sedara aku mandi manda..plan sebenarnye nak ke Melaka sbb nak mkn ikan bakar umbai...tp sbb nak mkn tu mlm so singgahla gunung ledang dulu..kami lepak kat sini xlama sbb sampai pun dah tghari..dpt melepaskan gian anak2 sedara aku pun jadila..gamabr pun ada 4 keping jek..layannnn

my niece...sofia

gambar suami dgn abang aku xde lak...xpela apa yang ade jela ek.


bapak aku tgh mengunyah..org lain dok sibuk main air die asik makan jek..ekekeke

lepas mandi-manda kami terus gerak pergi melaka.destinasi pertama adalah Mydin MITC..kat sini mak aku beli bag tangan baru sbb beg die dah lama..aku xde beli papepun..lepas pegi mydin masih ada masa lg sementara nak pegi umbai..so kami pergila ke Eye on Malaysia...abang aku sefamily naikla eye on msia ni..mak dgn bapak aku xnak naik sbb xberani..aku dgn suami lak malas nak naik sbb dah pernah naik masa kat Titiwangsa dulu..gamabr kat dlm handphone so xboleh nak transfer sbb komputer ofis ni xde software tepon aku...

makan2 dekat umbai pun aku xamik gambar sbb makanan sampai asing2..so xdpt nak kumpul semua lauk utk amik gambar...xpelah yg penting kenyang...dari umbai kami terus gerak balik KL..family akupun ikut sekali sbb nak pergi jalan2 kat KL lak...

2 comments:

Jasmeen said...

Salam Annie...
tq lerr, sudi skodeng2 FP akk tu...
bestnyerr jenjalan..kt mana air terjun ledang ni yerr...x penah gi ..

AnneRaini said...

kak meen,tq sbb sudi gak singgah kat blog sy..:) air terjun ni kat segamat johor...kalau rasa nak jumpe puteri gunung ledang bolehlah dtg sini..:)(terkejut dpt kunjungan kak meen)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...