Tuesday, January 19, 2010

Bali-part 3

Sperti yang dijanjikan,harini en.Rajin telah dtg mengunjungi aku so aku pun updatela citer bali part 3 aku...hari terakhir,xdela pergi jalan mane2..just round2 area Kuta jek...kami check out lepas breakfast..simpan luggage kat hotel terus cari motor sewa.sewa utk halfday je..Rp50.000..dapat motor terus ke Kuta beach sbb suami mmg nak sgt pergi sana...why?because he's a man...sampai kat pantai just amik gambar jek..pastu beli barang sikit..aku beli beg 'I love Bali' sbb mcm kena beli jek beg tu..eheheh.









Lepas amik gambar, kami nakla cari brg utk family sbb semalam xdpt beli semua...so kononnye nak ke Tanah Lot sbb brg kat situ murah tp sbb takut sesat and nak ke sana agak jauh kami patah balik and pusing2 cari kat area Legian Market...erm,,brgnye sedikit mahal drpd Tanah Lot and aku beli sedikit jek...dah hampir tghari kami decide utk mkn McDonald dekat pasaraya matahari berhampiran dgn Kuta beach..lepas makan round2 sekejap dlm pasaraya tu...xpasal2 terbeli baju utk aku dan suami..baju sepasang and sweet sgt..pastu harganya murah...

lepas tu kami pun nak terus ke Krisna tempat kami beli belah semalam...sesat kami nak ke sana walaupun sbnrnye tempat tu dekat jek...hehehe...bile dah dpt brg yg dihajati, kami pun balik...gambar2 kat bawah ni kat bumbung hotel..saje lepak kat sini sementara tunggu teksi nak ke airport.




sampai airport lebih kurang pukul 4 lebih sedangkan flight kami pukul 7.25mlm...check in pukul 5 ptg and kami tggu kat dlm airport tu sampaila flight sampai....oh ya airport tax kat sini rp150,000 seorang...



Kami telah sampai di bumi Malaysia jam 10.30 malam...sampai rumah pukul 12 terus tido atas sofa...keesokannya baru kami balik segamat...okaylah itulah serba sedikit cerita perjalanan aku di Bali..aku anggap semua tu sbg satu pengalaman hidup...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...