Wednesday, January 27, 2010

My baby

Semalam aku nekad ajak suami pergi scan baby kat klinik.bukannya apa tapi aku dah mula risau sbb aku masih xde rasa apa2..orang asyik ckp dgn aku that aku sepatutnya dah mula rasa pergerakan baby..tapi until today aku masih xde rasa pape..

so mase scan semalam, nampak dgn jelas that my baby was moving around actively mcm my womb ni adalah playground...seronok tgk babyku gerak2kan tangan dgn kaki die..chomel sgt...rasa xsabar pulak nk tggu baby besar...

doc:tu baby awak gerak tu,awak rasa tak?
aku:xrase pun (sambil sengih2)
doc:tak rase?perut awak tebal la ni..

hahaha..poyo betul aku...dah nampak baby gerak2 tendang2 pun still xrase lg..padahal doctor nk amik gambar kaki baby pun susah sbb baby asik bergerak...doktor tu tunjukkan semua bhgn bdn dan muka baby..alhamdulillah cukup sifat..doktor kate hidung baby aku mancung..hah..ye ke?kalau mancung mesti ikut muka suami..ala..aku nak ikut muka aku hehehe..xkesahla ikut muka sape..yang penting baby aku sihat dan aktif...skrg aku xrisau lg walaupun aku xrase baby bergerak sbb aku tau babyku mmg aktif dlm perutku...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...