Friday, January 8, 2010

Sape yang bukak???

ah ha..harini tajuk story mcm misteri sikit...wah seramm youuu..!!mane sambungan Bali?ala nanti2la sbb skrg ni busy sikit nak edit gambar...bos bagi kerja lain lak..lgpun scholarship result dah keluar so nak kena buat surat tawaran lg...jgn risau nnti aku updatela Bali part 2 tu yek...

meh sini aku nak cerita pasal malam tadi..aceli aku dgn suami tido depan tv jek sbb suamiku tgk dvd..aku lak dah masuk kul 11 mata pun mulala layu di hujung mekar..so apalagas tidola...sebelum tu aku ade ckp dgn suami soh kuatkan sikit kipas sbb ade rase panas sikit...nak dijadikan cerita aku terjaga kul 12 lebih sbb nak terkencing...taula ibu-ibu mengandung ni kuat membazir air...asik buang air jek..hehehe...bile dah terjaga tu akupun tutupla kipas sbb sejuk...ntah macamana kul 2 lebih aku terjaga lg...sbb musababnye masih same..nak pegi membazir..hahaha....tp mase ni aku perasan yg kipas dah terbuka..aku budget mesti suami yg bukak kipas tu balik sbb die panas.so aku pun biarkan jela...tarik selimut sambung tido...

sampai ke pagi tido selubung dgn selimut sbb sejuk..suami pun dok sibuk tarik selimut sbb sejuk gak..dlm hati dok ckp 'padan muke sape soh bukak kipas'...

lepas mandi suamiku komplen kate sejuk sgt mlm tadi sbb kipas kuat..then aku cakapla nape bukak balik sbb aku dah tutup...and then (ini yg misteri ni) suamiku kate bile mase die bukak..die lgsg xbgn lepas dah tido...hah?and then aku tanya 'abis tu sape yg bukak kipas sbb syg dah tutup kipas tu..takkan hantu kot?' suamiku dgn selamba kater 'eleh syg tu mengigau la tu..syg mmg xtutup kot.' mane boleh..sbb aku pasti aku tutup kipas sbb aku sejuk pastu kipas mmg dah berhenti mase tu..kalo betul aku dah tutup kipas and suami mmg xbgn utk bukak kipas tu semula, sape yang bukak kipas tu????biar betik????ini yg buat bulu roma meremang jek ni...huhuhuhu...korang rase aku yg mimpi atau mmg betul aku dah tutp kipas and then kipas tu bukak balik??erm..entahla..hopefully ianya berakhir di sini jek..

jangan biarkan hidup anda diselubungi MISTERI....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...