Friday, February 12, 2010

Cuti CNY

weekend ni dapat cuti 4hari..mmg syok.Plan cuti kali ni adalah balik Terengganu kampung mak mertuaku.Plan nak balik masa raya haji xkesampaian disebabkan keadaan aku maka CNY ni dapatla meneruskan hajat tertangguh dulu..tapi balik kali ni kurang best sikit sbb institusi kewangan diri aku xberapa nak stabil...so balik kali ni xdptla nak membeli-belah (selalu pun xshopping sgt tp ade jek benda yg akan di beli dari sana)

harini mood kurang baik sikit..selain ade appointment yg perlu disettlekan,aku terasa hati dgn en.suami...mmg aku merajuk dgn die..mnyampah tau..xpasal2 malam tadi die marah aku..marah tibe2 lak tu..aku yang dlm mood nak bermanja terus jadi hangin satu badan.last2 aku terus turun tgk tv kat bawah sorang2.pastu bile suamiku turun nak join tgk tv kat bawah, aku lak terus naik masuk bilik dan layan novel jap pastu tido..xkuasa nak layan die malam tadi..

pagi ni pun aku xcakap pun dgn die.pergi keje pun salam jek..xde nak kiss mcm selalu..mmg sakit hati..dahla marah aku tibe2 tp bukan nak pujuk aku pun..boleh wat dek jek..mcm xde pape berlaku..tu yang aku makin geram tu.lantakla selagi die xpujuk and mintak maaf dgn aku aku mmg xkan layan die..

suamiku mmg xde maknanye nak tgk blog aku ni..so aku beranila tulis..hahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...