Monday, March 8, 2010

Beef Lasagna

Sabtu lepas aku merajinkan diri utk buat eksperimen..aku buat beef lasagna..pergilah beli barang kat Tesco..sempat gak aku rembat baju baby sbb Tesco buat promosi barangan bayi..hehehe terus aku jatuh cinta dgn baju newborn yg ade kat sane..matlamat utama nak beli barang utk buat lasagna tetap diteruskan...aceli rumah aku xde oven..xbeli lg tp aku ade microwave..since microwave aku tu ade grill function make akupun kononnnye nak la cuba baked lasagna guna microwave tu...


ini sebelum bakar..


ini selepas bakar...

resepi boleh search dlm internet..aku nipun resepi ikut suke..sbb byk sgt bahan make xrajinla aku nk meanip di sini...aceli lasagna xbape jadi sbb pasta die keras sikit..rase mmg marveles..same mcm lasagna kat domino's tp sbb xtau nak grill gune microwave make kecewa sikit..kalo ade oven kan bagus...ini yang buat aku nk beli oven ni..huwargh...xde ke sesapa nak belikan aku oven...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...