Tuesday, April 27, 2010

hati tak tenang

Entah kenapa hati aku rasa tak tenang skrg..mcm ade sesuatu jek..tapi aku sendiri tak pasti ape benda sesuatu tu..adakah ini berkaitan dengan kandungan aku??aku akan bersalin awal ke?ke ade sbb lain?kenapa aku rasa xseronok skrg?aku rase mcm takut jek..tujuan aku masuk blog ni sbb nak luahkan perasaan aku tp aku sendiri xpasti ape yang aku rase..aku xdpt nak gambarkan perasaan aku skrg..kacau.resah.gelisah.semua yang xbest ade dlm hati aku skrg...

adakah ini cuma mainan perasaan aku je?ke sebenarnye aku yang terlau terbawa-bawa dengan cerita-cerita menakutkan mengenai deliver baby?Serius aku xpasti..tapi rasa ini mmg mengganggu emosiku..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...