Friday, April 23, 2010

Kira-kira...

tajuk harini mcm kanak-kanak sikit..yela mmg nak cerita pasal kira-mengira pun..sebelum aku nk cerita lebih lanjut..just nak kongsi kegembiraan dgn uollss..aku punye kerja yg melambak tu dah siap..yahooo...skrg ni tinggal nak buat surat dan send pada exam candidates....

ape yg kira-kira tu???haa..mulai harini aku dah kena mula mengira pergerakan baby..erm nmpk gayanya xle susah sgt nak kire 10 kali pergerakn sbb baby aku ni mmg aktif smpi xsenang duduk aku dibuatnye..geli ade, sakit ade..sume ade..

semalam pegi check up mmc biase...and mcm biase juga berat aku naik banyak...tp misi pun xtau nak kate ape sbb semuanye normal bg aku..blood pressure normal,gula normal, HB normal, kencing normal..pendek kate semuanya normal la..cume yang xnormal berat aku yg naik sekilo setiap minggu..bayangkan baru 7 bulan dah dekat 20 kilo naik...kalau dah cukup bulan nnti ntah berapa lak berat aku..hopefully bile berat aku senang naik ni, senang gak lah nak turun..jgn pulak senang naik tp xmau turun..uishh mimpi ngeri namanye tu...insyaallah akan kuberusaha utk cpi berat semasa kawen dahulu..aminn

korang semua doakanla aku ye...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...