Thursday, May 27, 2010

Balik Kampong!

harini aku nak balik kampung rumah mak aku...mak mertua aku xde sbb balik terengganu so balik segamat kali ni balik umah mak aku jek..lagipun dah lame aku xbalik.dah lebih sebulan dah..rindu kat family especially anak2 sedara aku yg nakal tu..so sbb excited nak balik kampung (ini balik yg last sebelum deliver..lepas deliver baru aku balik lg) aku siap letak lagu balik kampung..heheh mcm over ek???? xkesahla yg penting enjoy!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...