Wednesday, May 19, 2010

Cloth Diapers

Minggu lepas aku decide utk beli Cloth diaper and fortunately aku jumpe one blog yg jual CD ni dengan harga yang sgt reasonable..so lepas discuss dgn suami and die pun setuju, tanpa berlengah aku terus deal harga dgn pemilik blog and order. aku beli 6 keping CD dgn harga RM154 termasuk pos..berpatutan.aku order hari selasa and aku dapat parcel hari khamis..wah teruja betul bile dpt CD tu..balik rumah terus bukak and belek2 CD tu...so far aku puas hati dgn CD tu sbb xde yg koyak. gambar CD yg aku beli tu aku xamik tp aku letak gambar dari pemilik blog yg jual CD tu.


yang ni aku amik 2 warna merah dan purple..material kain yg ni lg best tau..tp yg kat bawah ni bukan xbest..tp kain die lain la...


yang ni aku amik semua patern..tapi yg paling cantik yg hello kitty tu..comel jek...

CD ni xsesuai sgt utk newborn baby so after 2 months barulah anakku dpt pakai CD ni (walaupun mama die dah xsabar nak pakaikan die CD) kalau you all rase nak gak cuba beli CD ni bolehla ke blog miela. insyaallah puas hati..kalau nak tau ape kebaikan CD ni bolehla search dlm internet...selain menjimatkan CD ni juga lebih mesra alam dan insyaallah anak xkena ruam lampin...

oklah..nnti kalau ade cerita lg psl CD ni aku story ye..daaa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...