Thursday, May 6, 2010

Dulu dan Sekarang


Ha tengokla gambar aku sebelum dan selepas mengandung...sungguh ketara sekali perbezaannye...kalo macam ni la bentuk bdn aku,nmpk gayanye aku kena kerja keras lepas bersalin nnti...aku nekad xmau mkn nasi lg...nak mkn buah dgn sayur jek..tp boleh kenyang ke?dahla aku plan nak breast feed anak aku nnti..huwarghh..tp aku xnakla gemuks cam sekarang..setakat ni berat aku dah naik hampir 20kg..tp aku baru 8 bulan..ade lg 2 bulan sblm aku bersalin..
mcmna nak buat supaya aku cepat kurus and xgemuk lg...?????

2 comments:

yuzai said...

anne..bf is the best medicine tuk slim tau..my fren masa preggy pon, bdn naek mendadak.after delivered habis pantang badan back to normal..anak dah 5bln skunk still bg fully bf..so, vote for bf:)

AnneRaini said...

aku mmg nak bg bf tp aku tkt berat aku xturun...megikut sejarah diri aku ni, berat mmg paayh sgt nk turun...huwarghh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...