Monday, May 3, 2010

Tido sorang...

huwargh..mlm ni kena tido sorang...suamiku terpaksa ke batu pahat atas urusan kerja..nasib sebaik satu mlm jek..kalo bermalam-malam aku ikut..hehehe..sejak dah dok same ni mmg xsyok betul kalo kena tinggal sorang2.rase xbest jek..lgi2 sbb dok umah double storey..lg la rase takut..mase dok kat apartment dulu aku xla rase takut sgt..rileks jek..

disebabkan suami kena pergi hari ni make aku mintak McDonald sbgi ganti rugi sbb kena tinggal sorg2...hehehe best x?so ptg ni balik keje je dah ade big mac dgn spicy chicken mcdeluxe atas meje..urm yum yum..

to my husband..hati2 memandu...jgn bw laju sgt sbb kete tu xbape mengancam kondisinye..jgn lupa bawa balik nasi beriani gam batu pahat ye..:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...