Tuesday, June 15, 2010

Isyarat Mata!

dah hampir 2 minggu mata kiri aku ni asik mengedip2 jek..seperti yang aku mention sebelum ni, kalau mata mengedip tu maknanye ada sesuatu akan berlaku...kalau kanan yang ketawa. kalau kiri lak yang menangis...so since mata aku yang mengedip adalah mata kiri, itu petanda negatif..bukanlah aku nak fikir yang bukan2 tapi hati aku xberhenti rasa yang xseronok.

lagipun aku tinggal 12 hari je lagi sebelum nak bersalin..risau tu jangan cakapla..sampai rasa xmampu nak tersenyum...isyarat mata ni pulak menguatkan lagi rasa2 tidak best dalam diri aku...i try to be positive but i can't..semua orang yang akan melahirkan akan melalui fasa yang sama ke?semua orang akan dapat isyarat xbest mcm aku?ke disebabkan proses kalahiran tu terlalu sakit sampai kite menangis sbb tu mata kiri aku ni bg isyarat mcm ni? sebab aku akan menangis mase aku bersalin nnti?if yes, xpela but if it is something else and worse, how? oh my GOD...i'm scared!

3 comments:

nusha said...

pnh dgr pasal mata kedip2 ni..
xpe3..moge kelahiran akak t lancar je yer..
ammiiinnnn...

AnneRaini said...

scary kan?anyway thanks..slmt berkenalan ye nusha..:)

nusha said...

slmt berkenalan gak kak..
sy bosan2 ,tu dok kelebek blog je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...