Friday, June 11, 2010

Rambut oh rambut!

saya suka makan rambutan (tetiba jek)..aku skrg ni dah naik rimas dgn rambut aku yang dah semakin panjang..rasanya dah lama gak aku xberambut panjang mcm skrg sbb selalunya aku dah potong dah...disebabkan skrg ni musim panas maka aku jadi menyampah dgn rambut yang melekat2 kat leher..rimas tau..sebelum ni aku plan nak gunting rambut sebelum raya..kononnye raya ni imej baru le tp sebab dah rimas sgt dgn rambut panjang so decide nak pegi potong rambut sebelum bersalin ni...

so hari rabu aritu aku tanyala mak aku boleh x kalau gunting rambut skrg..meaning mase berpantang nnti rambut aku pendekle...alih2 mak aku xkasi sbb katanya biar rambut tu panjang supaya senang nak ikat ketat2 dan angin meroyan xdtg mase pantang nnti (seriusly aku xpaham penjelasan mak aku). so sekarang ni sbb xnak melawan ckp org tua aku terpaksa tahan je la dgn rambut panjang aku ni..bukanla panjang sampai pinggang tp sampai dada jek...still rimas ok!


ini antara short hairstyle celebrity hollywood yang aku berkenan....kalau buat rambut macam ni mesti kiut ek (hopefully mase tu dah kurus la..hihihi)


yang macam ni pun ok..stylo gak...


rambut jessica alba ni pun cam menarik jek...tapi aku takut bile aku gunting rambut mcm ni aku xsecantik jessica alba (ek???)...ermm..korang rase yang mane sesuai ek?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...