Wednesday, June 2, 2010

Tag dari Yuzai

jalan2 blog kawan2 ternampak plak name aku terselit kena tag..xpasal2 kena buat kerja sekolah lak..thanks yuzai.akan ku jawab tag ko ini.

1) Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
kalau die tikam belakang aku tikam depan..kite tgk sape lagi sakit..hehehe

2) 6 orang di hati anda?
1. Mestilah suami yang tercinta
2. my adoreable parents
3. my baby (can't wait to see you sayang)
4. my family especially anak2 sedaraku
5. my in law family
6. my very best friends


3) Anda rasa anda comel?
ye..saya mmg comel skrg..terlalu comel smpi segan lak nak jumpe org...(padahal gemukss)

4) Single or taken?
saya masih single (jawab dlm keadaan curi2 sbb takut suami bace..hehehe)

5) Blog yang anda suka?
blog yg paling saya suka adalah blog masak-memasak dan juga blog shopping..

6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?
saya tidak akan menipu.bilik saya sangatla tidak kemas kerana pergerakan saya telah terbatas maka nak kemas bilik mmg malesss..

7) Lagu terakhir yang anda dengar?
lagu raya dalam youtube...serius best...(saya tak sabar nak raya)

9). Last phone call?
call suami la...sbb rindu..hehehe(tolong jgn muntah ye)

10) Hari terakhir anda menangis?
bulan lepas sbb hormon berubah..

11) List lima color favorite anda?
1.purple-rasanye ramai yg tau aku gile purple
2.pink-biasela kaler standard org pompuan
3.merah-byk gile baju warna merah
4.hijau-sejuk mate memandang
5.coklat-rase mcm elegence jek..

12) Orang terakhir anda ber-YM?
miela77shoppe sbb deal pasal harga nak beli cloth diapers..pastu aku punya Ym dah kena blok dgn MOFA..hampeh betul.

13) Game paling anda suka?
solitaire-tu je yg boleh main dlm pc aku ni..

14) Adakah anda peminat MCR?
saya peminat hurup A sampi Z (releven ke jawapan aku ni)

15) Apa perasaan anda jawab tag ni?
menulis tanpa perasaan..just perasan jek

16) Anda rasa tag ini best?
tag ini xboleh dirasa...sbb ia bukan makanan..hahaha

Tag lagi 10 orang
malesss...kalo rase nak jawap amik jela...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...