Friday, July 30, 2010

Selamat Bertemu Kembali!

Assalamualaikum....

alahaiii lamanya saya tak hapdate blog saya...sory pada yang tertunggu-tunggu entry terbaru dari saya(ceh macam ade je yang bace selain diri sendiri..hahaha).dalam entry saya yang terakhir saya ade bagitau yang saya dah mula rasa sakit..aceli memang itulah petanda bahawa saya akan bersalin..dan alhamdulillah saya selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada hari sabtu 19hb June yang lepas...Maaf sebab saya xsempat nak announce dalam blog saya tp kalau anda ade facebook saya anda mesti tau..

ini pun saya sempat buat entry sikit jek..segala details pasal proses bersalin dan sebagainye akan saya hapdate sebaik sahaja saya mula bekerja 18hb Ogos ni..jadi tunggu....!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...