Thursday, August 26, 2010

Anniversay

Ini memang entry yang sangat basi..kalau makanan dah kategori boleh muntah darah..ekekek. Tapi tetap nak masukkan dalam blog gak..(kesimpulannye blog suka hati aku so...)



8 Ogos 2010 genaplah usia perkahwinan aku 2 tahun..rasa macam baru jek semalam kahwin.. (bestnye kalau dapat kawen lagi..bukan dengan orang lain tapi dengan suamiku gak la). Alhamdulillah masuk tahun kedua ni dah pun dikurniakan dengan seorang NORAINI (boleh tak guna nak gantikan dengan cahaya mataku???). Sambutan memang takde tapi adela beli kek kecik yang sangat simple. Sebenarnye beli kek tu sebab aku tak dapat makan kek masa besday aku aritu...Kan tengah berpantang so suami dah janji lepas abis pantang die nak belikan kek.. Kebetulan lak memang anniversary kami so kek tu pun tulisla 'Happy 2nd year'.


betul tak aku kate kek ni simple jek???Just nak rasa jek kek ni bukan aku nak melantak kek..kang plan nak nampak kurus sikit time raya jadi gemuk sikit lak.. huhuhu.

Harapan aku semoga perkahwinan aku ini terus kekal hingga ke akhirnya.. Insyaallah.. Gaduh-gaduh suami isteri tu memang ade tapi janganlah biar sampai jadi nanah.. Luka-luka sikit tu takpe lagi.. terus tampal handiplast.. lame-lame nanti baiklah.. kalau nasib baik kesan luka pun takde..

Aku juga harap, kehidupan kami akan jadi lebih baik. Dapat beli rumah sendiri. Dapat didik anak dengan baik and Insyaallah, dapat tambah lagi bilangan ahli keluarga.(Lambat lagi kot..tunggu aku kurus dulu).

To my beloved Husband, all I can is "thanks for everything"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...