Wednesday, August 18, 2010

Kembali Bekerja..

Assalamualaikum...

dah lame xupdate blog..rindu nak update sbb byk sgt benda yg nak diceritakan but I don't even know where to start.Officially today aku start keje...erm..xbyk yang perlu dibuat since scholarship dah hampir smpi peringkat akhir..feeling?? not in the mood..sbb anak xde di sisi..sekarang ni anak kat kampung di bawah jagaan mak aku...sedih sangat sbb terpaksa tinggalkan anak..but life must go on..(ceh..tapi dlm hati menangis)

ape benda yang aku nak mulakan ek???saat nak bersalin?selepas bersalin?anak masuk sepital?perkembangan anak?cerita berpantang?.haih banyak benda nak kongsi...tapi skrg ni mood tu macam xberapa marila...sbb terlalu ingat kat anak..tengokla kalau petang karang mood rajin datang ke...

meh aku cerita perjalanan aku balik dari segamat semalam..fuhh memang syahdu..sebeum gerak aku dah menagis beria-ia sbb sedih..mak aku pun tumpang sekali...tapi anak aku rilek je..ye la xfaham lagi..so sepanjang jalan mmg aku sedih sangat..kejap2 menagis..kejap2 menangis.bile dah sampai KL lagila teruk aku menagis..suami belanja makan KFC mase berbuka kononnye nak hiburkan hati tapi aku tetap sebak sbb dah seminggu buka puasa dengan anak..huhuhu...malam tadi pun aku xleh tido..asik terjaga sbb dah 2 bulan ni tido aku xlena sbb anak menangis nak susu.tapi malam tadi aku terjaga macam selalu...bezanya anak xde kat sebelah..wah syahdunye...

sekarang ni kat ofis masih lagi sedih..bile igt jek kat anak terus sebak tapi terpaksa la tahan sbb xkan nak melalak kat ofis pulak..tahan sampai rumahla jawabnye..hahaha..

okla..karang kalo ade mood aku update lagi.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...