Thursday, August 26, 2010

Shopping baju raya

Petang semalam lepas balik kerja terus keluar pergi Jusco (nasib baik Jusco sekentut je jaraknye). Pergi sebab nak beli baju raya untuk Kasyah. Nak keluar malam tak sesuai sebab die kecil lagi. So petang semalam bawa die test-test baju raya. Bukan beli banyak pun. Beli 3 pasang jek sebab ingat lepas ni nak pergi tengok tempat lain lak.. Lagipun Jusco kat area rumah tu tak banyak pilihan.


Inilah 3 pasang baju yang aku beli..jenama baby kiko dengan Jbaby.Since sekarang tgh sale so dptla diskaun utk overall baby kiko tu..kalau tak rasanye xberbaloi nak beli..

Dah alang-alang membeli baju husband decide utk terus beli stroller.Actually kami plan nak beli hujung tahun since anak stay kat kampung dgn mak tapi sebab minggu ni anak ade kat sini and semalam masa shopping die tido, so terus beli stroller. Kasyah sekarang dah lebih 5 kg so xlarat nak dukung die lame-lame. Lagipun petang ni kami nak pergi buka puasa kat luar..Nanti karang sape pulak dukung die time orang nak buka puasa.


Beli jenama Sweet Cherry jek..Harga tak terlalu mahal sgt. Tak sampai pun RM300.. Material die pun okay and boleh guna lama. Mase tengok yang display takde lak kelambu tapi bila bawa balik ade kelambu kat dalam kotak...Bagus!






Ini pulak gambar Kasyah pagi tadi sebelum aku pegi keje. Die memang selalu bangun pagi time sahur tapi selalunye die tido balik...Harini die tak tido sebab die poopoo... Ini muka baru lepas cebok..sebab tu nampak baik jek...Bagus anak mama..:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...