Thursday, September 2, 2010

Imej Baru


Ha..cuba lihat gambar di atas..okay tak? Ini adalah percubaan aku nak tukar imej..hikhikhik.Disebabkan sekarang ni orang dok sibuk-sibuk pakai shawl, aku pun mcm teringin gak nak pakai.. Masa jalan-jalan Masjid India aritu, ternampak lak shawl ni bergantungan so akupun terus belek-belek. Harga pun tak mahal baru RM8 sehelai.. 2 helai RM15. So akupun sambar la 2 helai...

Balik rumah terus cuba pakai shawl ni and end up jadi macam ok jek (pada aku la). Muka pun tak nampak bulat. So akupun pakai untuk pergi keja. Husband lak bila aku pakai shawl ni asikla nyanyi lagu Yuna.Die kata macam Yuna aku pakai tudung (takde maknanye). Gambar kat atas ni gambar aku pakai shawl kat opis. Amacam okay tak imej baru aku???

Sebenarnya aku ni jarang nak cuba tudung-tudung baru dipasaran. Macam tudung patern ni

dah berapa helai aku beli tapi sangat jarang aku pakai sebab aku rasa tak sesuai..muka aku akan jadi bulat dan pendek.. So memang aku tak begitu minat nak beli tudung macam ni.Bila aku cuba shawl ni and nampak okay barulah aku berani nak pakai untuk keluar rumah..Itupun hanya kain tertentu jek yang sesuai. Kalau shawl yang kain lembik tu muka akan jadi bulat gak..So sebelum beli shawl ni kena pegang dulu kain die.

Kepada tubelawak, terima kasih sebab kongsi video cara-cara nak pakai shawl. (Jangan plak ko ingat aku pakai shwal sebab tengok video ko eh..aku dah pakai shawl sebelum ko letak video tu). hah kalo korang nak tengok video tu klik jek kat sini

4 comments:

nusha said...

sesuaila ngn mke akak pk shawl..
cun3x..

AnneRaini said...

tapi xsemua shawl sesuai..kena cari yang keras sikit..kalau lembut sngat tu muka jadi bulat lak..anyway thanks sebab puji (kembang dah ni)

ezarn said...

nampak kurus jer

AnneRaini said...

muka memangla kurus,,cuba ko tgk peha..syahdu beb...huwarghhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...