Monday, September 6, 2010

Isnin yang Kritikal

Laaa..kenapa pulak kritikal lak ni? Ade orang sakit masuk ICU ker??http://www.cute-smiley.com Yang sebenarnya, sejak aku mula bekerja semula lepas bersalin aritu, hari isnin dah jadi hari paling kritikal bagi aku.. kritikal nak meneruskan life aku kat Kl ni.. Selalunya hari Isnin aku mesti extra sedih sebab teringat kat anak..Rindu giler kat die sampaikan ape jek yang aku buat semuanya tak kena.. Asyik nak menitik jek air mata aku ni.. dah macam orang putus cinta dah gamaknya. So hari ni hari Isnin memang tengah meroyan la aku sekarang ni dok ingat kat anak.. Lagi-lagi sekarang ni Kasyah dah pandai main lidah..Suke die keluar-masukkan lidah die tu.. Lepas tu sembur-sembur air liur sambil sebut abur abur..haih sweetnye..(Mama dah rindu giler kat Kasyah ni)..http://www.cute-smiley.com

Untuk pengubat rindu,aku nak letak gambar die tido yang aku amik malam tadi sebelum gerak balik Kl...Alamak macam nak sedih la pulak...huhuhuhuhttp://www.cute-smiley.com



Anak mama dah makin tembam dah..dah sengal tangan mama kalau dukung Kasyah lama-lama.Tak sabar mama nak bawa Kasyah pergi beraya kat kampung. Baju melayu Kasyah pun Tok Mak dah siapkan..Chomel.. I like http://www.cute-smiley.com

5 comments:

nusha said...

hehehe,sbr yer kak..
t leh jumpe beraya bersme2...

Intan Inn said...

erm cian kat ko..tak perlah bsabar yer..erm tapi tembam gilerlah Kasyah yg comel nie ...mesti happy raya tahun nie meriah sgt

AnneRaini said...

tengah sabarla ni..kalau tak sabar dah cabut balik kg...huhuhu

ezarn said...

ah...dah nampak muka papa dier ni.huhu

AnneRaini said...

muka aku dah hilang ke???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...