Friday, September 24, 2010

Kasyah beraya

Saje nak letak lagi gambar Kasyah dengan mama masa raya aritu... Fokus pada Kasyah ye..abaikan mama die..hihihi

saya suka orang ambil gambar saya

mama ni overla

saya nak kamera tu...

malas la nak senyum..saya pandang je ye

Kacau la saya nak main air liur ni...hehehe

Petang ni seperti biasa aku akan balik kampung jenguk anak..Esok ada majlis cukur jambul untuk Kasyah. Buat kat rumah mak mertua aku.. Insyaallah next week aku share cerita pasal majlis ni. Itupun kalau ada gambar..Takut nanti tak dan nak amik gambar. Lagipun majlis ni majlis orang lelaki.Takkan aku tibe-tibe nak tercongok kat depan diorg amik gambar..Kalau majlis perempuan memang aku selamba jek..Enjoy je la gambar Kasyah tu..

4 comments:

Cikidong said...

comel!... mak dia pun sangat comel!

AnneRaini said...

alamak cikidong..malu i..hehehe

NoRMie said...

eeeeeeeee.. bertambah geram plak dengan si montel ni.. cubit pipi tu kang..

AnneRaini said...

aduii..sakitla pipi saya auntie normie gigit..(kasyah cakap)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...